Webdesign

Een website is als een tv-commercial of een krantenadvertentie, maar dan veel beter.

WEBDESIGN.

Voor veel bedrijven is het niet haalbaar om maanden te wachten op het ontwerp van hun website. Daarom biedt Weblof snelle kosteneffectieve webdesigndiensten aan. Hoewel doorlooptijden per bureau verschillen, belooft Weblof in korte tijd een gloednieuwe website te leveren. We gebruiken daarvoor een websitesjabloon van DIVI en passen het website-ontwerp aan naar de wens van onze klanten. Websites worden geleverd met het volledig WordPress/DIVI contentmanagementsysteem. Alle sites zijn volledig responsief dus ze functioneren goed op zowel desktop-, mobiele als tablet-apparaten.

Over Divi

Voor het geval u het zich afvraagt, Divi is een framework voor het bouwen van websites, ontwikkeld door Elegant Themes. Dit framework vermindert de hoeveelheid codering die doorgaans nodig is om een ​​WordPress-thema of -website te bouwen en te beheren aanzienlijk.
Divi bevat een bibliotheek met voor gecodeerde, in hoge mate configureerbare modules. Deze  modules van Divi worden door de ontwerper geconfigureerd met behulp van een GUI (grafische gebruikersinterface) in plaats van code. Divi’s ontwerpraamwerk stelt ons in staat om sneller te ontwerpen en te bouwen, meer te concentreren op de gebruikerservaring en minder zorgen te maken over code.

Wat voor mogelijkheden heb ik. Welke webpagina’s kan ik kiezen.

 

Home  pagina

Een goede homepage is het voorportaal van de website. Het helpt bezoekers te vinden wat ze zoeken. Een homepage is een gids voor de onderliggende pagina’s die de informatie bevatten. Het is niet de bedoeling om alle informatie al op de homepage te vinden. De door mij geleverde homepage bevat een duidelijk herkenbaar logo, een korte introductie, het aanbod en de call-to-action.  In overleg kan nog extra informatie worden toegevoegd.

Services/Sales

Uw servicepagina richt zich op uw klanten en wat u of uw bedrijf hen kan bieden.Mijn website-ontwerp voor servicepagina’s omvat een duidelijke eenvoudige lay-out met behulp van tekst en een aantal visuele elementen. Een duidelijke omschrijving van de aangeboden diensten en een goede navigatie naar o.a. de tarieven pagina. De verdere invulling van de pagina gaat in nauw overleg.

Over ons

Het doel van een “over-ons” pagina is om de lezer te informeren over uw bedrijf en zijn of haar activiteiten. Er zijn echter meerdere redenen waarom “over-ons” pagina’s belangrijk zijn. De tekst op deze pagina’s is ook een marketingtool voor uw bedrijf, die potentiële klanten moet verleiden tot een actie. Bovendien verschijnen “over-ons” pagina’s in de zoekresultaten van zoekmachines en zijn dus een manier om klanten te vinden via zoekopdrachten op het web.

Tarieven

Het zoeken naar de prijs is een natuurlijk onderdeel van de aankoopbeslissing van elke klant. Als uw prijspagina niet goed ontworpen en gebruiksvriendelijk is, gaat u klanten verliezen en dus potentiele inkomsten. Het vermelden van uw prijzen vergroot het vertrouwen van de klant. De pagina moet gemakkelijk te begrijpen zijn en gemakkelijk om te kiezen zodat er een weloverwogen keuze gemaakt kan worden over de aankoop van product of dienst.

Contact

Wanneer gebruikers uw contactpagina bezoeken, beginnen ze een relatie met u. Het ontwerp en de stijl van uw contactpagina maken deel uit van hun eerste indruk. Bedenk hoe u wilt dat uw tekst uw merkpersoonlijkheid weerspiegelt en hoe ze contact met u kunnen opnemen. Idealiter zou een contactpagina in ieder geval een e-mailadres, een adres en een telefoonnummer en een contactformulier moeten bevatten.

Andere mogelijkheden

In plaats van de standaard pagina’s kunt u in overleg natuurlijk ook een andere keuze maken. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een blog, FAQ pagina, een case study of een pagina met uw portfolio. Hebt u toch nog andere wensen, aarzel dan niet en neem contact met mij op, dan kunnen we kijken of er een mogelijkheid is deze te realiseren.

Wat is er allemaal inbegrepen en wat niet

standaard inbegrepen:

Weblof bouwt de hele website voor je.
Maatwerk design, geen standaard template.
Weblof richt de afgesproken pagina’s in.
Zelf mag je verder een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken.
3 maanden support per e-mail en telefoon.
De teksten en afbeeldingen lever je zelf aan.
De site wordt gebouwd in WordPress/DIVI, waarmee je zelf eenvoudig alles kunt aanpassen.

Niet standaard inbegrepen:

Teksten en afbeeldingen (deze dien je zelf aan te leveren).
Hosting en onderhoud.
Persoonlijke training om te leren werken met WordPress/DIVI.
Domeinnaam
WooCommerce webshop.
Meerdere talen.
Nieuwsbriefsysteem.

Hebt u een vraag of wilt u een afspraak maken? Email ons!

Email

info@weblof.nl

Adres

Klooslaan 27

9721XL  Groningen

Mobiel

+31 633175751

M-V: 8am-5pm, Z-Z: Gesloten

3 + 10 =