Divi-Wordpress

Een professioneel, modern en gebruiksvriendelijk website-ontwerp is cruciaal voor elk bedrijf dat online wil slagen.

Een slecht ontworpen website kan potentiële klanten afschrikken, uw merkreputatie beschadigen en uiteindelijk de winst van uw bedrijf verminderen.
Aan de andere kant kan een professioneel ontworpen website u helpen zich te onderscheiden van de concurrentie, geloofwaardigheid bij potentiële klanten op te bouwen en uw online zichtbaarheid te vergroten.
Een website ontwikkeld m.b.v. Divi/Wordpress kan u helpen meer verkeer naar uw website te trekken en uw online zichtbaarheid te vergroten.

Hoe DIVI WordPress uw bedrijf ten goede kan komen.

Het gebruik van DIVI-WordPress voor uw (zakelijke) website heeft veel voordelen. Hier zijn er een paar:

  • Makkelijk te gebruiken. Een van de grootste voordelen van het gebruik van DIVI-WordPress is dat het erg gebruiksvriendelijk is.
  • Aanpasbaar. DIVI-WordPress biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, zodat we een website kunen maken die uw merk echt vertegenwoordigt. U kunt kiezen uit honderden kant-en-klare sjablonen of een eigen ontwerp helemaal zelf maken.
  • Mobiel vriendelijk. In de mobile-first wereld van vandaag is het essentieel om een mobielvriendelijke website te hebben. DIVI-WordPress biedt een responsief ontwerp, zodat uw website er op elk apparaat geweldig uitziet
  • SEO-vriendelijk. DIVI-WordPress is ook SEO-vriendelijk, wat betekent dat het is ontworpen om uw website goed te laten scoren op pagina’s met uw website er op elk apparaat geweldig uitziet.
  • Zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Dit kan u helpen meer verkeer naar uw website te trekken en uw online zichtbaarheid te vergroten.

Wat is DIVI /WordPress?

Voor het geval u het zich afvraagt, Divi is een framework voor het bouwen van websites, ontwikkeld door Elegant Themes. Dit framework vermindert de hoeveelheid codering die doorgaans nodig is om een ​​WordPress-thema of -website te bouwen en te beheren aanzienlijk.
Divi bevat een bibliotheek met voor gecodeerde, in hoge mate configureerbare modules. Deze  modules van Divi worden door de ontwerper geconfigureerd met behulp van een GUI (grafische gebruikersinterface) in plaats van code. Divi’s ontwerp framework stelt ons in staat om sneller te ontwerpen en te bouwen, meer te concentreren op de gebruikerservaring en minder zorgen te maken over code. DIVI-WordPress is een veelzijdig platform dat kan worden gebruikt om elk type website te maken, van eenvoudige blogs tot complexe e-commercesites.

Kortom, een professioneel ontworpen website is essentieel voor elk bedrijf dat wil slagen op de online markt. DIVI-WordPress is een krachtige tool die u kan helpen bij het maken van een website die gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en SEO-vriendelijk is. Werken met Weblof, een professioneel webdesign bureau in Groningen, kan helpen

webdesign

Hebt u een vraag of wilt u een afspraak maken? Email ons!

Email

info@weblof.nl

Adres

Klooslaan 27

9721XL  Groningen

Mobiel

+31 633175751

M-V: 8am-5pm, Z-Z: Gesloten

2 + 14 =