Tarieven

Vaste prijzen zonder verrassingen.

Prijzen zijn excl BTW

Frequently Asked Questions

Maken jullie alleen WordPress/Divi-websites?

Ja. WordPress is een geweldig contentmanagementsysteem dat nu meer dan 30% van het internet aanstuurt. Het enorme marktaandeel is te danken aan zijn flexibiliteit en gebruiksgemak. Maak je geen zorgen, we zullen u leren hoe u ermee om moet gaan en u daarbij helpen.

Hoeveel input heb ik in het proces?

Veel! Uw input en feedback is cruciaal in dit proces. We beginnen met veel vragen over uw behoeften, uw voorkeuren, uw wensen en werken samen met u om de juiste look en functionaliteit te ontwikkelen.

Hoe communiceren we tijdens het bouwen van de website?

Voordat we gaan samenwerken, hebben we meestal een eerste gesprek aan de telefoon of via Zoom om het project te bespreken. Zodra we zijn begonnen, vindt de meeste communicatie plaats via e-mail.

Wie schrijft de inhoud voor de site?

Meestal bent u dat. U bent de expert in uw bedrijf, dus het is meestal het beste als het van u komt. Het hangt er echt van af wat voor soort website u wilt. We kunnen dit bespreken tijdens ons ontdekkingsgesprek voordat we gaan samenwerken

Hoeveel pagina’s krijg ik met mijn website?

We zullen meestal een lay-out van 5 pagina’s voor u ontwerpen, dwz een startpagina, een service/sales-,  een overons-,  een tarieven- en een contact pagina.  In plaats van deze standaard pagina’s kunt u in overleg natuurlijk ook een andere keuze maken.

Kan ik de site zelf updaten als deze klaar is?

Ja! We vinden het geweldig als onze klanten de controle over hun website overnemen en deze zelf leren beheren. We zullen u op weg helpen met een korte training. Omdat we het platform WordPress/DIVI gebruiken is het redelijk eenvoudig om de inhoud te bewerken of verwijderen zonder ons te betalen om het voor u te doen. (Opmerking: we beantwoorden graag uw vragen!)

Wat als ik de website helemaal niet wil beheren? Kunt u het allemaal voor mij doen? ?

Ja, wilt u helemaal zorgvrij zijn, voor een kleine maandelijkse vergoeding doen we ook nog het onderhoud van uw website. We hebben een onderhoudspakket voor u samengesteld.

Zal mijn website mobielvriendelijk zijn ?

Absoluut! Het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijker dan ooit! Uw website is volledig responsive en ziet er geweldig uit op alle apparaten. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Het wordt standaard geleverd.

Wat moet ik doen als ik onderweg hulp nodig heb op mijn site??

We zijn slechts een e-mail verwijderd! We zijn hier om u zo veel of zo weinig te helpen als u nodig heeft, en we zullen niet verdwijnen als de site eenmaal is gelanceerd.

Wat moet ik doen als ik de website niet leuk vind?

U hebt geluk. Wij bieden een risicovrije garantie. Voordat we uw nieuwe website bouwen, ontwerpen we een lay-out in Divi, zodat u onze eerste ontwerpen in korte tijd te zien krijgt. Als het u echt niet bevalt, hoeft u niet verder te gaan. Het beste is dat dit u niets kost.

Hebt u een vraag of wilt u een afspraak maken? Email ons!

Email

info@weblof.nl

Adres

Klooslaan 27

9721XL  Groningen

Mobiel

+31 633175751

M-V: 8am-5pm, Z-Z: Gesloten

12 + 12 =