Tarieven webdesign

Vaste prijzen zonder verrassingen.

Prijzen zijn excl BTW

Om een mooie WordPress-website te kunnen maken, zijn er een aantal zaken die ik graag van u wil weten. Hier zijn enkele belangrijke elementen:

Inhoud: Alle teksten, afbeeldingen, video’s en andere media die op de website moeten worden geplaatst. Ook eventuele merkrichtlijnen.

Paginastructuur: Hoe moet de structuur en hiërarchie van de website eruitzien. Welke pagina’s moeten er zijn, wat zijn de belangrijkste pagina’s en hoe moeten ze met elkaar verbonden zijn?

Ontwerpvoorkeuren: Geef mij een idee van hoe u wilt dat de website eruitziet. Dit kan worden bereikt door referentie-websites te delen die u aanspreken, kleurvoorkeuren te benoemen en eventuele specifieke ontwerpwensen aan te geven.

Functionaliteiten: Bepaal welke specifieke functionaliteiten u op de website wilt hebben, zoals contactformulieren, een blog, e-commercefunctionaliteit, sociale media-integratie, etc. Dit zal me helpen om de juiste plugins en tools te selecteren.

Hosting en domeinnaam: Zorg ervoor dat u een domeinnaam hebt geregistreerd en hosting hebt geregeld voordat we aan de slag gaan. Ik kan u dan helpen bij het instellen van de website op de juiste server.

Doelgroep en doelen: Geef aan wie uw doelgroep is en wat uw doelen zijn met de website. Wil u bijvoorbeeld leads genereren, producten verkopen, informatie verstrekken, uw merk opbouwen, etc.? Dit zal me helpen om de juiste elementen en functionaliteiten in het ontwerp op te nemen en de website te optimaliseren voor een betere gebruikerservaring en conversies.

Onderhoud en updates: Wilt u ook dat het onderhoud en de updates van de website door mij zullen worden gedaan. Wat zijn de wensen voor technische ondersteuning en het uitvoeren van eventuele updates? Het is belangrijk om te weten wie verantwoordelijk is voor het onderhoud en hoe eventuele toekomstige wijzigingen kunnen worden doorgevoerd.

Door deze informatie te verstrekken, kan ik een goed beeld krijgen van uw wensen en verwachtingen, en een mooie WordPress-website voor u maken. Vergeet niet om gedurende het proces open te communiceren en feedback te geven, zodat de website aangepast kan worden aan uw behoeften.

Frequently Asked Questions

Maken jullie alleen WordPress/Divi-websites?

Ja. WordPress is een geweldig contentmanagementsysteem dat nu meer dan 30% van het internet aanstuurt. Het enorme marktaandeel is te danken aan zijn flexibiliteit en gebruiksgemak. Maak je geen zorgen, we zullen u leren hoe u ermee om moet gaan en u daarbij helpen.

Hoeveel input heb ik in het proces?

Veel! Uw input en feedback is cruciaal in dit proces. We beginnen met veel vragen over uw behoeften, uw voorkeuren, uw wensen en werken samen met u om de juiste look en functionaliteit te ontwikkelen.

Hoe communiceren we tijdens het bouwen van de website?

Voordat we gaan samenwerken, hebben we meestal een eerste gesprek aan de telefoon of via Zoom om het project te bespreken. Zodra we zijn begonnen, vindt de meeste communicatie plaats via e-mail.

Wie schrijft de inhoud voor de site?

Meestal bent u dat. U bent de expert in uw bedrijf, dus het is meestal het beste als het van u komt. Het hangt er echt van af wat voor soort website u wilt. We kunnen dit bespreken tijdens ons ontdekkingsgesprek voordat we gaan samenwerken

Hoeveel pagina’s krijg ik met mijn website?

We zullen meestal een lay-out van 5 pagina’s voor u ontwerpen, dwz een startpagina, een service/sales-,  een overons-,  een tarieven- en een contact pagina.  In plaats van deze standaard pagina’s kunt u in overleg natuurlijk ook een andere keuze maken.

Kan ik de site zelf updaten als deze klaar is?

Ja! We vinden het geweldig als onze klanten de controle over hun website overnemen en deze zelf leren beheren. We zullen u op weg helpen met een korte training. Omdat we het platform WordPress/DIVI gebruiken is het redelijk eenvoudig om de inhoud te bewerken of verwijderen zonder ons te betalen om het voor u te doen. (Opmerking: we beantwoorden graag uw vragen!)

Wat als ik de website helemaal niet wil beheren? Kunt u het allemaal voor mij doen? ?

Ja, wilt u helemaal zorgvrij zijn, voor een kleine maandelijkse vergoeding doen we ook nog het onderhoud van uw website. We hebben een onderhoudspakket voor u samengesteld.

Zal mijn website mobielvriendelijk zijn ?

Absoluut! Het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijker dan ooit! Uw website is volledig responsive en ziet er geweldig uit op alle apparaten. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Het wordt standaard geleverd.

Wat moet ik doen als ik onderweg hulp nodig heb op mijn site??

We zijn slechts een e-mail verwijderd! We zijn hier om u zo veel of zo weinig te helpen als u nodig heeft, en we zullen niet verdwijnen als de site eenmaal is gelanceerd.

Wat moet ik doen als ik de website niet leuk vind?

U hebt geluk. Wij bieden een risicovrije garantie. Voordat we uw nieuwe website bouwen, ontwerpen we een lay-out in Divi, zodat u onze eerste ontwerpen in korte tijd te zien krijgt. Als het u echt niet bevalt, hoeft u niet verder te gaan. Het beste is dat dit u niets kost.

Hebt u een vraag of wilt u een afspraak maken? Email ons!

Adres

Klooslaan 27

9721XL  Groningen

Mobiel

+31 633175751

M-V: 8am-5pm, Z-Z: Gesloten

10 + 12 =