Zoekwoordanalyse, website audit en het creëren van backlinks. Door het SEO proces in deze 3 onderdelen te verdelen ga ik proberen om een sterke online aanwezigheid van uw bedrijf tot stand te brengen. Met behulp van software genereren we per onderdeel een uitgebreide rapportage met adviezen. De rapportages met deze adviezen kunnen we gebruiken om uw website te verbeteren en SEO vriendelijker te maken

Zoekwoordanalyse

Hoe vind je zoekwoorden en hoe kies je de juiste zoekwoorden. Welke zoekwoorden en zinsdelen (long tail keywords) kiezen we als optimale mix. Welke keywords kunt u gebruiken in de verschillende pagina’s van uw website om hoger in de ranking van Google te komen. U heeft waarschijnlijk wel een paar zoekwoorden in gedachten waarmee u hoger in de zoekresultaten zou willen komen. Dit zijn dingen als uw producten, diensten of andere onderwerpen die u op uw website aanbiedt. Maar zijn dat ook de zoekwoorden waarmee uw klanten online zoeken. Daarvoor moet eerst een uitgebreide keywordanalyse worden gedaan om die zoekwoorden te vinden die de grootste kans bieden hoog in de zoekresultaten te verschijnen.